Nuorten museovaltausnäyttely nyt virtuaalisena!

Samaan suuntaan 360 2

Klikkaa kuvasta sisään 360-verkkonäyttelyyn!

Nuoret valtasivat Keuruun museon touko-kesäkuussa 2021. Moniäänisessä näyttelyssä esiteltiin tavallisten 10–29-vuotiaiden keuruulaisten elämää ja ajatuksia – heidän omilla ehdoillaan. Nuoret itse päättivät, mistä halusivat kertoa ja miten.

Esillä oli hyvin erilaisia töitä ja esityksiä, graffiteista kollaaseihin, liikkuvasta kuvasta keramiikkaan ja räppiteksteistä origameihin. Erilaisia teoksia yhdisti väljä yhteinen teema ”Sama suunta – omat polut”.

Näyttely oli ollut avoin kaikille: siihen on kutsuttu kaikki keuruulaiset nuoret. Mukana oli Nuorisovaltuuston, Lasten parlamentin, Lasten kuvataidekoulun, nuorisopalveluiden, Nuorten Pajan, Keuruun yhteiskoululaisten, Haapamäen yhteiskoululaisten, seurakuntanuorten ja KeuPa HT:n töitä. Lisäksi osallistujina oli yksittäisiä nuoria.

Näyttelyn järjestäneeseen yhteistyöverkostoon kuuluvat Keuruun kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut, Keuruun museo sekä maakunnallinen Nuoret ja osallisuus kulttuuritoiminnassa -hanke.

6.5.2021 vietettyjä verkkoavajaisia pääset seuraamaan Nuorten Keuruu -Youtubekanavalta klikkaamalla alla olevaa kuvaa:

Verkkoavajaiset

Keuruun museon kesänäyttely museorakennuksessa (Kangasmannilantie 4) on avoinna 31.8. saakka
ti-la klo 11-16.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu  8/5 € ja Museokortti. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Haapamäki - Rautatiekylä keskellä Suomea -näyttely Haapamäen Wanhalla (Riihontie 1)
on avoinna 28.7. saakka joka päivä klo 11-17. Esillä myös Haapamäen vanhan
koulun perinneyhdistyksen kuvataidenäyttely Pasi Karjula ja Martti Jämsä sekä kotiseutuaineistoa.

Museon henkilökunnan yhteinen sähköposti:

- ja Instagramista!

- sekä Youtubesta!

Keuruun museo on esteetön.

Laura-Kristiina Moilanen

laura-kristiina.moilanen@keuruu.fi