Laulaja ja taustalla muusikot soittimineen.

Haapamäki - rautatiekylä keskellä Suomea, näyttelyn avajaiset

Museon Leader-hankkeen näyttelyn avajaiset järjestetään la 29.6. klo 11 Haapamäen Wanhalla (Riihontie 1).

Näyttelyn avaa Keuruun kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Emilia Koikkalainen.

Näyttelyn avajaisissa pääset tutustumaan upeaan Haapamäen satavuotisesta rautatiehistoriasta kertovaa näyttelyyn sekä taidenäyttelyihin.

Tapahtumassa kuullaan lisäksi pop-biiseistä tehtyjä tyylikkäitä jazz-tulkintoja Janita Mikaela & Halftime Entertainment Orchestran mukana.

Klo 12-14 Haastateltavana tiedonkerääjiä, muistelijoita, ja Haapamäen Yhteiskoulun perinneyhdistyksen väkeä: Pekka Koski, Esko Soini sekä Timo Kaijanmäki, Suur-Keuruun kisan osallistujia: Tuomas Heinonen ja Pentti Kangasniemi, Keuruun kirjastonhoitaja Hanne Rokkanen. Tekijöitä jututtamassa Haapamäki - muistojen ja matkailun rautatiekylä Leaderhankkeen projektinvetäjä Irma Hirsjärvi.

Tule jakamaan omat muistosi! Paikan päällä voit jättää omat tarinasi kertomusten kirjaan!

Tervetuloa! Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Näyttely on avoinna 28.7. saakka klo 11-17 joka päivä. Vapaaehtoinen pääsymaksu.

Bändin kuva: Jarkko Sairanen

Leader logo rgb EU PIENI Lippu maaseuturahasto PIENI

Keuruun museon kesänäyttely museorakennuksessa (Kangasmannilantie 4) on avoinna 31.8. saakka
ti-la klo 11-16.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu  8/5 € ja Museokortti. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Haapamäki - Rautatiekylä keskellä Suomea -näyttely Haapamäen Wanhalla (Riihontie 1)
on avoinna 28.7. saakka joka päivä klo 11-17. Esillä myös Haapamäen vanhan
koulun perinneyhdistyksen kuvataidenäyttely Pasi Karjula ja Martti Jämsä sekä kotiseutuaineistoa.

Museon henkilökunnan yhteinen sähköposti:

- ja Instagramista!

- sekä Youtubesta!

Keuruun museo on esteetön.

Laura-Kristiina Moilanen

laura-kristiina.moilanen@keuruu.fi