Keuruun museon julkaisut

Tällaista elämä oli - veteraaniväen tarinoita

Keuruun museon julkaisema kirja Tällaista elämä oli - veteraaniväen tarinoita ilmestyi helmikuussa 2013.

Kirjassa tarinoivat Keuruun seudun 1920 - 1930-luvuilla syntyneet miehet ja naiset, paikalliset, muuttajat ja evakot. Muistot nousevat pulan ja sodan varjoista, mutta myös vahvasta elämänuskosta.

Museon toteuttama julkaisu syntyi Keuruun kansalaisopiston veteraanien tarinapiirin, tarinankirjoittajapiiirin ja yksittäisten avustajien ja tukijoiden yhteistyönä.

Kuvitetun, 300-sivuisen kirjan on toimittanut museon tutkimusassistentti Orvokki Vääriskoski.

Kirjan voi varata helmikuun ajan Keuruun museolta ennakkomyyntihintaan, 30 euroa. 1.3.2013 lähtien kirjaa voi ostaa museolta hintaan 35 euroa.

Keuruun museon kesänäyttely museorakennuksessa (Kangasmannilantie 4) on avoinna 31.8. saakka
ti-la klo 11-16.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu  8/5 € ja Museokortti. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Haapamäki - Rautatiekylä keskellä Suomea -näyttely Haapamäen Wanhalla (Riihontie 1)
on avoinna 28.7. saakka joka päivä klo 11-17. Esillä myös Haapamäen vanhan
koulun perinneyhdistyksen kuvataidenäyttely Pasi Karjula ja Martti Jämsä sekä kotiseutuaineistoa.

Museon henkilökunnan yhteinen sähköposti:

- ja Instagramista!

- sekä Youtubesta!

Keuruun museo on esteetön.

Laura-Kristiina Moilanen

laura-kristiina.moilanen@keuruu.fi