Hakeminen

Santuntalo2Santun talon residenssiajat kesälle 2022 ovat taiteilijoiden ja tieteentekijöiden haettavissa 14.3.2022 saakka.

Haettavissa on kahden tai neljän viikon jaksoja aikavälillä 9.5.–18.9. Ajanjakso 27.6.–10.7. ei ole käytettävissä.

Vuonna 2022 Keuruun museo ja Keuruun kaupungin kulttuuritoimi hakevat Santun talon residenssiin taiteilijoita, kulttuurituottajia ja tieteentekijöitä kaikilta aloilta. Valinnassa painotetaan yhteyttä paikalliseen taiteen ja/tai kulttuuriperinnön edistämiseen.

Korvaukseksi työskentelyajasta residenssiin valittu henkilö lahjoittaa yhden teoksen, joka liitetään museon kokoelmiin, pitää työpajan tai luennon taikka osallistuu muulla tavalla paikallisen taiteen tai kulttuuriperinnön edistämiseen.

Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen ja ansioluetteloineen lähetetään sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 14.3.2022.

Valinnat tehdään 21.3.2022 mennessä. Otamme yhteyttä valittuihin henkilöihin.

Santun talon esittely: http://www.keuruunmuseo.fi/index.php/taiteilijaresidenssi/santun-talon-esittely

Lisätietoja antaa
Museonjohtaja Teppo Ylitalo
puh. 040-9655567

Keuruun museon kesänäyttely museorakennuksessa (Kangasmannilantie 4) on avoinna 31.8. saakka
ti-la klo 11-16.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu  8/5 € ja Museokortti. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Haapamäki - Rautatiekylä keskellä Suomea -näyttely Haapamäen Wanhalla (Riihontie 1)
on avoinna 28.7. saakka joka päivä klo 11-17. Esillä myös Haapamäen vanhan
koulun perinneyhdistyksen kuvataidenäyttely Pasi Karjula ja Martti Jämsä sekä kotiseutuaineistoa.

Museon henkilökunnan yhteinen sähköposti:

- ja Instagramista!

- sekä Youtubesta!

Keuruun museo on esteetön.

Laura-Kristiina Moilanen

laura-kristiina.moilanen@keuruu.fi