Museosali

Keuruun museo toimii sekä taide- että kulttuurihistoriallisena museona ja tuottaa kuntalalaisille kulttuuripalveluita ympärivuotisilla näyttelyillään.

Näyttelyihin on kesänäyttelyä lukuun ottamatta ilmainen sisäänpääsy. Avoinnaoloajoista sovitaan näyttelykohtaisesti. 161 neliön näyttelysalissa on vuosittain noin kuusi näyttelyä sekä muita tapahtumia.

Näyttelyhakemukset toimitetaan osoitteella Keuruun museo, Kangasmannilantie 4, 42700 Keuruu tai sähköpostilla museo(at)keuruu.fi.

Hakemukseen liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo(t) ja kuvia.

- Näyttelysuunnitelma, vapaa tekstiosuus, max A4, hakemuksessa tulee olla tekijän tai työryhmän nimi.

- Ajantasainen ansioluettelo/ ansioluettelo(t), jonka tulee sisältää yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, mahdollinen www-sivun osoite) koulutus, tärkeimmät näyttelyt ja julkaisut sekä teokset kokoelmissa.

- Kuvia, max 5 teosta/teossarjaa kahden viimeisen kalenterivuoden ajalta. Jos hakijoita on hakemuksessa useampia, kuvat toimitetaan kaikilta osallistujilta.

          -      Kuvat toimitetaan digikuvina tallennettuna jpeg- (tai tif-) formaatissa.

         -      Kuvien yhteyteen liitetään tekijä, teoksen nimi, tekniikka, vuosi, mitat.

         -      Audiovisuaalinen/ ääni/ performanssi teokset yleisesti katsottavissa/kuunneltavissa olevassa muodossa. Muiden taidemuotojen kohdalla teosten esitystapa tulee varmistaa museolta.

        -      Näyttelyyn voi ehdottaa myös uutta teosta, joka esitellään luonnoksina, havainnekuvina tai teksteinä. Museotilojen lisäksi on mahdollista ehdottaa paikkasidonnaisia teoksia sekä sisä- että ulkotiloihin. 
 

 

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ma-pe klo 11–17, la klo 10-14.

Kesäaukiolot
ma-pe klo 11-17, la klo 11-16.

Talvinäyttelyihin vapaa pääsy.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu 5 € /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Museonjohtaja

Laura-Kristiina Moilanen

040 965 5567
laura-kristiina.moilanen@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi

 

Search