minun marimekkoni muistelupiiri 4.5.

Muistelupiiri minun marimekkoni  pe 4.5. klo 18–20

Tervetuloa muistelupiiriin perjantaina 4.5. klo 18–20 museon Vinttigalleriaan. Vinttigalleria sijaitsee Kamanassa 2. krs. osoitteessa Keuruun museo, Kangasmannilantie 4, 42700 Keuruu.

Kesällä avautuva minun marimekkoni -näyttely ja Keuruun museo ovat kiinnostuneet Marimekkoon tai Marimekon tuotteisiin liittyvistä muistoista. Onko sinulla vaatteita, tekstiilejä, esineitä tai valokuvia, jotka liittyvät Marimekkoon? Mikä on niihin liittyvä muistosi?

Tule muistelemaan minun marimekkoni -aihepiiristä, kankaista, vaatteista, tekstiileistä tai esineistä. Muistelupiiriä vetävät vaatesuunnittelija Mindi Pekola ja museonjohtaja Ritva Pulkkinen.

Kerro minun marimekko -muistosi ja tuo tuote/ tekstiili mukanasi muistelupiiriin, jaetaan muistoja yhdessä. Muistelupiiri on avoin kaikille, lämpimästi tervetuloa!

Teetä ja kahvia tarjolla!

Pääsymaksu 5€ /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.