Kansalaisopiston kevätnäyttely avautuu

Kansalaisopisto2021

Keuruun kansalaisopiston kevätnäyttely on esillä Keuruun museossa 9.4.-27.4.

Näyttelyssä on esillä laaja kirjo lukuvuoden aikana kuvataide- ja kädentaitokursseilla valmistettuja upeita töitä. Mukana on ainakin kuvataide- ja keramiikkatöitä, lasi- ja posliinimallaustöitä, puutöitä, neuleita, kudonnaisia, makrameeta ja muita tekstiilitöitä sekä kunnostettuja huonekaluja. Esillä olevat työt on tehty Keuruun keskustassa ja sivukylillä kokoontuvissa ryhmissä. Mukana on kaiken ikäisten tuotoksia lapsista senioreihin.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi näyttelyyn ei voida järjestää kasvotusten pidettävää avajaistilaisuutta, mutta juhlistamme avajaisia verkossa perjantaina 9.4. klo 18.00. Avajaiset ovat katsottavissa myös tallenteena.

Huom! Tulethan näyttelyyn vain terveenä. Käytämme maskeja ja käsidesiä sekä noudatamme turvavälejä. Näyttelysaliin otetaan kerrallaan korkeintaan 10 henkeä.

Tervetuloa!

Kesällä 28.6.-7.8.2021 ma-la klo 11-18.

Talvinäyttelyihin vapaa pääsy.
Kesänäyttelyyn pääsymaksu 3 € /2 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Teppo Ylitalo

teppo.ylitalo@keuruu.fi