Esko Soini & Marita Erkkola-Järvinen

Keuruun museo 17.2.-22.3.2018

Esko Soinin ja Marita Erkkola-Järvisen yhteisnäyttelyssä on esillä grafiikkaa, maalauksia ja valokuvia. Kahden taiteilijan, valokuvaajan ja taidegraafikon, näyttely muotoutui useamman vuoden suunnittelun ja yhteisten tapaamisten myötä.

Esko Soini on pitkän linjan valokuvaaja ja graafisen alan ammattilainen. Hänen kuviaan julkaisevat useat aikakauslehdet. Näyttelyssä on esillä valokuvia luontoaiheista, muotokuviin ja taidekuviin. Parhaillaan Soini valmistelee dokumenttielokuvaa rautateiden kivisiltojen rakentajista.

Kuvataiteilija ja taidegraafikko Marita Erkkola-Järvisen teosten aiheina ovat sadut, antiikin historialliset rakennukset ja veistokset ja suomalainen maisema vanhoine rakennuksineen. Erkkola-Järvinen käyttää teoksissaan monipuolisesti grafiikan eri menetelmiä. Näyttelyn teosten tekniikkoina on etsaus, akvatinta, chine-collée, monotypia, puupiirros ja fotogravyyri. Lisäksi näyttelyssä on esillä öljy- ja akryylimaalauksia.

Keuruun museo avoinna 13.8.-31.12.2018
ma - to 11-17, pe 11-18, la 11-15.

Museon toimisto avoinna ke-to 10-12.

Ritva Pulkkinen

ritva.pulkkinen@keuruu.fi