IKILIIKKUJA 15.6.-20.9.2013

Kesäisen leikkimielinen Ikiliikkuja -näyttely kannustaa kaiken ikäisiä pohtimaan fysiikan ja liikkeen lakeja. Näyttely yhdistää tiedettä ja taidetta. 

Näyttelyssä on esillä muun muassa kineettistä ja liikettä esittävää taidetta kuten Osmo Valtosen Hiekkapiirrin seiska ja Pekka Luukkolan kineettisiä valokuvia.

Näyttelyssä on esillä myös Helsingin Kaapelitehtaalla työskentelevän taiteilijaryhmän useista pienistä taideteoksista koostuva kokonaisuus, Ritva Airaksisen valokuvia sekä Heidi Ahosen ja Eija Keskisen maalauksia.

Niina Kiiverin ja Raisa Kinnusen Suomessa ja Espanjassa kuvattu videoteos Koillinen perustuu Maria Rissasen runoon. Teos kuvaa kauhun elementtien kautta liikettä panemisena, paikalleen seisahtumisen vastakohtana.

Ikiliikkujia edustavat muun muassa Jyväskylän yliopiston fysiikan laitokselta saatu Ikiliikkuja, Tampereen teekkareiden Hiukkanen-killan ikiliikkuja, kansantaiteilija Markku Sarastamon ikiliikkuja ja Leonardo da Vincin piirustusten pohjalta tehty ikiliikkujan prototyyppi.

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ma-pe klo 11–17, la klo 11–15.
Poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia.

Pääsymaksu 5€ /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Info

museokortti logo sloganilla
Meille käy museokortti!

Löydät meidät myös Facebookista

Museonjohtaja

Soile Ollikainen

040 965 5567
soile.ollikainen@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi

 

©2020 Keuruun Museosäätiö

Search