Ulla Tulonen

Kauden taiteilija, kevät-kesä 2013

ULLA TULONEN

Ulla aloitti Keuruun Taiteilijaseuran puheenjohtajana vuonna 2011, mutta on kuulunut Taiteilijaseuraan jo vuodesta 1982. Kotkassa syntynut Ulla aloitti öljyvärimaalauksen samana vuonna kun hän liittyi Keuruun Taiteilijaseuraan, vesivärimaalauksen muutama vuosi myöhemmin ja viimeaikoina hän on aloittanut grafiikan tekemisen josta Ulla pitää todella paljon.Ulla pitää grafiikan paino pajaa jota hän pitää vanhassa opettajien talossa. Siellä hän on saanut taiteen tekemiselleen aivan uuden ulottuvuuden ja hän toivoo joskus tekevänsä mestariteoksensa.

Ulla opetti Keuruun koululaisille englantia ja maalasi siinä sivussa. Ulla jäi eläkkeelle vuonna 2007 ja maalaaminen on jatkunut sen jälkeen entistä enemmän. Hän asuu Keuruun Pappilanniemessä miehensä kanssa.

Ullan suunnitelmissa seuraavaksi lähteä Italian Toscanaan, Da Vincin kotikylään, jossa hän aikoo maalata paljon. Hänen seuraava oma näyttelynsä on Kotkassa.

Keuruun museo avoinna 13.8.-31.12.2018
ma - to 11-17, pe 11-18, la 11-15.

Museon toimisto avoinna ke-to 10-12.

Ritva Pulkkinen

ritva.pulkkinen@keuruu.fi