Keuruulainen nuori, hae 4.5. mennessä kesätyöhön Keuruun museo-, kesänäyttely- ja museokirkkokohteisiin Haapamäellä, Keuruulla ja Pihlajavedellä

Kesätyöntekijöitä ensi kesälle etsivät Keuruun museo- ja kesänäyttelykohteet avaavat yhteisen työnhaun keuruulaisille 15-22 vuotiaille nuorille. Työtehtävinä on kohteiden kesänäyttelyvalvonta ja –opastehtävät. Huomaa, että hakuaikaa on jatkettu; hae tehtäviin ma 4.5. mennessä. Voit hakea yhteen tai useampaan kohteeseen, mutta jos haet useampaan kohteeseen, lähetä kaikkiin kohteisiin erillinen hakemus jokaisen kohteen ohjeiden mukaisesti. Huomaa myös eri kohteiden hiukan erilaiset työnhakuilmoitukset.

Yhdistysten ja Keuruun museon mahdollisuus palkata nuoret perustuu Keuruun kaupungin kesätyötukeen. Työsuhteiden toteutuminen ja työsopimusten allekirjoittaminen ovat ehdollisia sille, että koronaviruksen aiheuttama poikkeustila purkautuu ja kohteet, joiden valvontatehtäviin nuoret palkataan (Haapamäen vanha yhteiskoulu, Keuruun Vanha kirkko, Punnosen talon kesänäyttely sekä Pihlajaveden kotiseutumuseo), on mahdollista avata yleisölle.

Haapamäen Yhteiskoulun perinneyhdistys etsii kahta nuorta kesätyöntekijöiksi näyttelynvalvontatehtäviin Haapamäen vanhalle yhteiskoululle
Molempien kesätyöntekijän työsuhde on kaksi viikkoa ja ne ajoittuvat ajalle 27.6-2.8. Tehtäviin etsitään aktiivisia, omatoimisia sekä asiakaspalveluorientoituneita 15-22 vuotiaita nuoria. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, paikallistuntemusta sekä kiinnostusta historiaan.

Työntekijöiden palkkaamisesta vastaa Haapamäen Yhteiskoulun perinneyhdistys. Työsuhde ja palkkaus perustuvat Keuruun kaupungin kesätyötukeen, jota yhdistys hakee Keuruun kaupungilta työtekijöiden valinnan jälkeen. Huom! Työsuhde toteutuu, mikäli koronaviruksen aiheuttama poikkeustila purkautuu ja museo- ja näyttelykohteiden avaaminen yleisölle mahdollistuu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työkokemustietoineen ma 4.5. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla: Hakemus Haapamäen Wanha, nuorten kesätyö. Lisätiedot ja tiedustelut: museonjohtaja Soile Ollikainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040-965 5567.

Keuruun museo etsii yhtä nuorta kesätyöntekijäksi Keuruun vanhaan kirkkoon ajalle 10.6.-24.6.2020
Keuruun vanha kirkko palvelee matkailijoita museokirkkona kesäisin ja Keuruun museo vastaa sekä Keuruun Vanhan kirkon, että uuden kirkon avoinna pidosta.

Etsimme nyt kirkkojen avoinna pitoon ajalle 10.6.-24.6. yhtä aktiivista, omatoimista ja asiakaspalveluorientoitunutta 15-vuotiasta peruskoululaista, lukiolaista, kymppiluokkalaista tai VALMA- koulutukseen osallistuvaa keuruulaista nuorta. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, kielitaitoa, paikallistuntemusta sekä kiinnostusta historiaan.

Työsuhde ja palkkaus perustuvat Avainta Tes:sin ”Tutustu työelämään ja tienaa”- koululaisten kesäharjoitteluohjelmaan. Keuruun museo hakee valinnan jälkeen Keuruun kaupungin kesätyötukea. Huom! Työsuhde toteutuu, mikäli koronaviruksen aiheuttama poikkeustila purkautuu ja kohteiden avaaminen yleisölle mahdollistuu. On myös mahdollista, että poikkeustilan vuoksi työsuhteen ajankohtaa joudutaan muuttamaan. Siitä neuvotellaan valittavan nuoren kanssa erikseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työkokemustietoineen ma 4.5. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla: Hakemus, nuorten kesätyö. Lisätiedot ja tiedustelut: museonjohtaja Soile Ollikainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040-965 5567

Pihlajaveden kotiseutuyhdistys etsii 1-2 nuorta kesätyöntekijöiksi näyttelynvalvontatehtäviin Pihlajaveden kotiseutumuseolle
Työsuhde tai työsuhteet ajoittuvat ajalle 1.7-31.7. Tehtäviin etsitään aktiivisia, omatoimisia sekä asiakaspalveluorientoituneita 15-22 vuotiaita nuoria. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, paikallistuntemusta sekä kiinnostusta historiaan.

Työntekijöiden palkkaamisesta vastaa Pihlajaveden kotiseutuyhdistys. Työsuhde ja palkkaus perustuvat Keuruun kaupungin kesätyötukeen, jota yhdistys hakee Keuruun kaupungilta työtekijöiden valinnan jälkeen. Huom! Työsuhde toteutuu, mikäli koronaviruksen aiheuttama poikkeustila purkautuu ja museo- ja näyttelykohteiden avaaminen yleisölle mahdollistuu.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työkokemustietoineen ma 4.5. mennessä Raija Koskela-Drischenkolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla: Hakemus Pihlajaveden kotiseutumuseo, nuorten kesätyö. Lisätiedot ja tiedustelut: Raija Koskela-Drischenko, raikosdrigmail.com, puh. 040-7628134.

Keuruun Taiteilijaseura ry etsii kolmea nuorta näyttelyvalvontatehtäviin Punnosen talolle
Työsuhteet ajoittuvat 22.6.-31.7.2020. Tehtäviin etsitään aktiivisia, omatoimisia ja asiakaspalveluorientoituneita 15 -22-vuotiaita nuoria. Plussaksi katsotaan kiinnostus kuvataiteisiin.

Työntekijöiden palkkaamisesta vastaa Keuruun Taiteilijaseura ry. Työsuhde ja palkkaus perustuvat Keuruun kaupungin kesätyötukeen, jota seura hakee Keuruun kaupungilta työntekijöiden valinnan jälkeen. Huom! Työsuhde toteutuu, mikäli koronaviruksen aiheuttama poikkeustila purkautuu ja näyttely pystytään avaamaan yleisölle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus työkokemustietoineen ma 4.5. mennessä Ulla Tuloselle, ulla.tulonen(a)pp1.inet.fi, p. 050-3289799

Pääsymaksu 5€ /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.