Tule tekemään kotiseuturunoutta 23.8. Keuruun museolle tai 28.8. Keuruun kaupunginkirjastolle

Santun talon residenssitaiteilija Suvi Nurmi kutsuu keuruulaiset runotalkoisiin 

Santun talossa elokuun residenssijaksoa viettävä kuvataiteilija Suvi Nurmi kutsuu keuruulaiset osallistumaan kaikille avoimiin runotyöpajoihin, jotka järjestetään 
 
pe 23.8. klo 14-17 Keuruun museon Vinttigalleriassa Kamanan yläkerrassa
ja
ke 28.8. klo 17-19 Keuruun kaupunginkirjastolla 
 
Työpajaa varten taiteilija kerää kaikki kirjoitetussa muodossa löytämänsä sanat Keuruun keskustan katukuvasta, esimerkiksi kauppojen ikkunoista, ilmoitustauluilta ja katukylteistä. Nurmi tuo sanat työpajan materiaaliksi yksittäisinä sanalappuina, joista kuka tahansa on tervetullut kokoamaan uudenlaista kotiseuturunoutta.
Työpajaan voi tulla mihin aikaan vain ja viipyä sen verran kuin hyvältä tuntuu. Kaikenikäiset lukutaitoiset ovat tervetulleita. Työpajassa syntyneet runot talletetaan yhteiseksi kokoelmaksi, joka jää esille Keuruulle. 
 
Suvi Nurmi on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka työskentelee sanojen keinoin. Hänen teoksensa ovat paikkasidonnaisia teksti-installaatioita, ääniteoksia tai yhteisöllisiä runotyöpajoja, jotka syntyvät vuorovaikutuksessa tilan ja sen käyttäjien kanssa. Nurmi valmistui maisteriksi Kuvataideakatemian paikka- ja tilannesidonnaisen taiteen koulutusohjelmasta vuonna 2011 ja viimeistelee tällä hetkellä opintojaan kirjallisuudentutkimuksen maisteriohjelmassa Helsingin yliopistolla. Tutustu taiteilijan kotisivuihin.
 
Työpajat ovat osa Nurmen residenssityöskentelyä ja ne toteutetaan yhteistyössä taiteilijan, Keuruun museon ja Keuruun kaupunginkirjaston kesken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aukioloajat

Keuruun museo on avoinna
ma-pe klo 11–17, la klo 11–16.
Poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia.

Pääsymaksu 5€ /3 €. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Museon toimisto
museo@keuruu.fi

Info

museokortti logo sloganilla
Meille käy museokortti!

Löydät meidät myös Facebookista

Museonjohtaja

Teppo Ylitalo

040 965 5567
teppo.ylitalo@keuruu.fi

 

Amanuenssi

Helena Kukkamo

040 965 5538
helena.kukkamo@keuruu.fi

 

©2021 Keuruun Museosäätiö

Search