Tule tekemään kotiseuturunoutta 23.8. Keuruun museolle tai 28.8. Keuruun kaupunginkirjastolle

Santun talon residenssitaiteilija Suvi Nurmi kutsuu keuruulaiset runotalkoisiin

Santun talossa elokuun residenssijaksoa viettävä kuvataiteilija Suvi Nurmi kutsuu keuruulaiset osallistumaan kaikille avoimiin runotyöpajoihin, jotka järjestetään

pe 23.8. klo 14-17 Keuruun museon Vinttigalleriassa Kamanan yläkerrassa
ke 28.8. klo 17-19 Keuruun kaupunginkirjastolla

Työpajaa varten taiteilija kerää kaikki kirjoitetussa muodossa löytämänsä sanat Keuruun keskustan katukuvasta, esimerkiksi kauppojen ikkunoista, ilmoitustauluilta ja katukylteistä. Nurmi tuo sanat työpajan materiaaliksi yksittäisinä sanalappuina, joista kuka tahansa on tervetullut kokoamaan uudenlaista kotiseuturunoutta.
Työpajaan voi tulla mihin aikaan vain ja viipyä sen verran kuin hyvältä tuntuu. Kaikenikäiset lukutaitoiset ovat tervetulleita. Työpajassa syntyneet runot talletetaan yhteiseksi kokoelmaksi, joka jää esille Keuruulle.

Suvi Nurmi on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka työskentelee sanojen keinoin. Hänen teoksensa ovat paikkasidonnaisia teksti-installaatioita, ääniteoksia tai yhteisöllisiä runotyöpajoja, jotka syntyvät vuorovaikutuksessa tilan ja sen käyttäjien kanssa. Nurmi valmistui maisteriksi Kuvataideakatemian paikka- ja tilannesidonnaisen taiteen koulutusohjelmasta vuonna 2011 ja viimeistelee tällä hetkellä opintojaan kirjallisuudentutkimuksen maisteriohjelmassa Helsingin yliopistolla. Tutustu taiteilijan kotisivuihin.

Työpajat ovat osa Nurmen residenssityöskentelyä ja ne toteutetaan yhteistyössä taiteilijan, Keuruun museon ja Keuruun kaupunginkirjaston kesken.

Keuruun museo avoinna
ma–to 11–17, pe 11–18, la 11–15.

Pääsymaksu kesäkaudella 5/3€, alle 18-v. maksutta. Museokortilla vapaa pääsy.

Museon toimisto avoinna ke–to 10–12.