Tutustu Keuruun Veräjään!

Kotiseutusivusto Keuruun Veräjä on keuruulaisen kulttuuriperinnön näyteikkuna ja tietopankki.

Sivustolta löytyy muun muassa henkilögalleria paikkakunnan edesmenneistä merkkihenkilöistä, kuvapankki, keuruulaisten tarinoita ja muisteluksia, kirjoituksia eri teemoista, paikkakunnan sanontoja, digitoituja kirjoja sekä linkkejä Keuruuseen liittyen.

Sivustolle myös kerätään jatkuvasti uutta aineistoa. Voiti tarjota julkaistavaksi kaikenlaista keuruulaiseen kulttuuriperintöön liittyvää aineistoa tekijänoikeuksien sallimissa rajoissa. Aineistoa voit tarjota ottamalla yhteyden palautelomakkeella yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta. Lomakkeella voit myös jättää palautetta tai antaa vinkkejä, mitä sivustolle voisi lisätä.

Tutustu osoitteessa: keuruunveraja.fi

Keuruun museo avoinna
ma–to 11–17, pe 11–18, la 11–15.

Pääsymaksu kesäkaudella 5/3€, alle 18-v. maksutta. Museokortilla vapaa pääsy.

Museon toimisto avoinna ke–to 10–12.

Ritva Pulkkinen

ritva.pulkkinen@keuruu.fi