Santun talon toukokuun residenssitaiteilija

Turkulainen Vilma Koskela (s. 1990) työskentelee toukokuussa Santun talon taiteilijaresidenssissä.

Koskela työskentelee performanssin ja digitaalisen median parissa. Hänen teoksensa muotoutuvat usein installaatioiksi,
joissa yksittäinen, pelkistetty performatiivinen teko on toteutuksen pääosassa.

Koskela on kiinnostunut siitä, miten pitkällä yksittäisten valintojen juuret ovat tapakulttuurin jatkumossa. Koskela
tiivistää videoinstallaatioissaan kulttuurisia tapoja ja tottumuksia yhdeksi selkeäksi teoksi.

Vilma Koskelan videoinstallaatio "Talkoot" nähdään osana Keuruun museon kesänäyttelyä #yhdessä - nuoret nykytaiteilijat Keuruulla.

Keuruun museon vuoden 2017 teemana ovat nuoret. Santun talon taiteilijavalinnoissa painotettiin nuoria taiteilijoita sekä Suomen 100-vuotisjuhlavuoden teeman mukaisesti  yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä.

Keuruun museo avoinna ma - la 11-15, pe 11-18.

Tarkasta näyttelykohtaiset aukioloajat!

Museon toimisto avoinna ke - to 10-12.

Ritva Pulkkinen

ritva.pulkkinen@keuruu.fi